0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag Rohda’76 E4 van 3 en 10 oktober

Verslag Rohda’76 E4 van 3 en 10 oktober

Door Kees van der Wilk | 15 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

De E4 verzamelden zich voor de eerste uitwedstrijd in de kantine van Rohda. In de kleedkamer van VEP werd de opstelling besproken. De eerste helft waren VEP E6 en Rohda E4 erg aan elkaar gewaagd. Met 0-1 de rust in, werk aan de winkel voor de verdedigers om het doel leeg te houden en de bal via de buitenkant te spelen. Voor de middenvelders om te verdedigen en aan te vallen waar nodig. En voor de spits om ballen aannemen en zoals Rohda het wenst; ‘Recht Op Het Doel Af’. De tweede helft heeft Rohda op alle gebieden teveel laten liggen.

De wedstrijd werd met 3-2 afgefloten.

10 oktober

De E4 verzamelden zich in de kantine van Rohda voor een thuiswedstrijd tegen ARC. Dit team was net zoals vorige week qua niveau vergelijkbaar met de E4De eerste helft was dit goed te zien. ARC en Rohda hadden beiden veel kansen maar aan beiden kanten bleef het doel schoon. De tweede helft bleek Rohda toch sterker. 1-0, 1-1, (wat een spanning bij de ouders) 2-1, 3-1, 4-1. Goed gespeeld jongens! Voor de E4 is het leuk dat er zoveel belangstelling van ouders, grootouders en anderen is


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie