Home » Zaterdag 17 oktober : De cijfers en foto’s

Zaterdag 17 oktober : De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 19 oktober 2015 | Nieuws

Zaterdag 17 oktober : De cijfers en foto’s | Nieuwsberichten

De herfstvakantie is begonnen en dat was de oorzaak dat er maar elf wedstrijden waren, op ons sportcomplex waren er maar vier te bekijken. Volgende week worden de laatste bekerwedstrijden gespeeld en dan krijg u een overzicht van de teams die door gaan naar de volgende ronde.
Rohda’76 1 bakte er bij Floreant niet veel van, de wedstrijd was eigenlijk al na zeven minuten gespeeld was. In de 6e minuut kwam Rohda al op een 1-0 achterstand , om dan gelijk na de aftrap de bal te verspelen en de 2-0 om je oren te krijgen dat zie je zelfs niet bij de pupillen gebeuren. Rohda had nog geluk dat het met de rust maar 3-0 stond. Kortom we staan nu gelijk met Zwammerdam op de twee degradatie plaatsen.

Rohda’76 2 reisden vergeefs naar het Leidse Boshuisen om daar er achter te komen dat de tegenstander er niet was.

Er waren maar twee overwinningen deze zaterdag, Rohda D4 won met 4-0 de uitwedstrijd tegen Jodan Boys D7. Rohda’76 MA1 won de kraker om de eerste plaats met 5-4 van RVC MA1

Dit was het voor deze zaterdag, tot de volgende keer.