Home » Afgelopen zaterdag speelde de B2 in regen en kou tegen ARC B7

Afgelopen zaterdag speelde de B2 in regen en kou tegen ARC B7

Door Kees van der Wilk | 23 november 2015 | Wedstrijdverslagen

In de eerste 20 minuten van de eerste helft was ARC sterker op het middenveld, met snelle vleugelspelers waren de kansen aan de kant van ARC. Rohda miste een aantal kansen en Rohda kwam met 0-2 achter.
Lopende de eerste helft waren we instaat de controle op het middenveld terug te winnen en gingen met 1-2 achterstand de rust in. Met als doelpunt maker Erik.

De rust is gebruikt om samen te kijken hoe we de controle op het middenveld konden vasthouden, en hoe de vleugelspelers uitgeschakeld konden worden. De tacktiek pakte goed uit ARC werdt overrompeld door het aanvallende spel met een sterk middenveld en een scorende voorhoede. Levy scoorde 4 keer Erik en Romano scoorde beide 1 keer dit bracht de eindstand op 7-2.