0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

De eerste middagwedstrijd voor de E5

Door Kees van der Wilk | 15 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Voor deze wedstrijd waren we niet bang dat de jongens niet uitgeslapen zouden zijn, de wedstrijd tegen Meerburg E17 begon pas om half twee ’s middags. Meerburg E17, een lastig in te schatten tegenstander. Het team is pas net begonnen met voetballen.

Na de wedstrijd tegen de E16 van Meerburg vorige week (2-2), hadden de mannen van de E5 er veel vertrouwen in tegen de E17. Vertrouwen is uiteraard goed, maar ze moesten het nog wel laten zien!

Rohda E5 begon goed aan de wedstrijd, maar had moeite de bal in het doel te krijgen. De keeper van Meerburg hield veel ballen tegen. Maar gelukkig was het Niels die de ban brak en de 1-0 op het scorebord liet aantekenen. Helaas waren de jongens nog niet helemaal uitgejuicht of de bal lag al in het doel bij Rohda: 1-1. Jeroen, die de hele wedstrijd goed heeft staan keepen, kon door een ongelukkige kluts helemaal niets aan het doelpunt doen.

Gelukkig scoorde Ricardo vrij snel de 2-1 na een mooie aanval en zorgde Niels voor een geruststellende 3-1 stand bij de rust. Het verdedigingsblok, bestaande uit Gert-Jan, Joep en Luka, hadden niet heel veel te doen. Maar wat ze moesten doen, deden ze goed en met veel inzet!

In de rust kregen de jongens een opdracht mee voor de 2de helft; nog minimaal 5 keer scoren en vooral ‘veel jagen op de bal’. Nou, dat heeft de tegenstander geweten aan het begin van de tweede helft. Rohda E5 vloog uit de startblokken en al snel stond het 5-1 door 2 doelpunten van Jens.

Ook Boaz (o.a. met een mooi afstandschot) en Tobias scoorde ieder twee keer in de tweede helft, zodat het 5 minuten voor tijd 9-1 stond voor Rohda. Door wederom een rare klutsbal scoorde Meerburg nog de 9-2. Dit was niet het einde van de wedstrijd zoals de E5 het voor ogen had. Vlak voor tijd kreeg Ricardo de bal rond de middenlijn en met een mooie dribbel haalde hij de achterlijn. Hij gaf de bal vanuit de loop voor en daar kwam Jens ingelopen die hem zonder te twijfel het doel in schoot. Eindstand 10-2! Wat een goede wedstrijd van de jongens.

Na 3 wedstrijden staat Rohda E5 met 7 punten op de eerste plaats. Volgende week de uitwedstrijd tegen Sportlust ’46 E6 die met 6 punten uit 2 wedstrijden ook heel goed is begonnen.

Fam Zaal


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie