0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ‘Say cheese’ voor foto voetbalplaatjes

‘Say cheese’ voor foto voetbalplaatjes

Door Kees van der Wilk | 22 november 2015 | Nieuws

Alle spelers en speelsters van Rohda’76 komen in een voetbalplaatjesboek. Van F-pupil tot en met senior. Dat album is een initiatief van JUMBO, samen met Rohda’76. De voetbalplaatjesactie start rond 1 februari 2016 bij de JUMBO-supermarkten aan het Raadhuisplein en de Vromade. Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangen klanten bij de kassa een setje met foto’s waarop de Rohda-spelers staan afgebeeld. Gedurende acht weken kunnen de voetballers zoveel mogelijk plaatjes scoren. Geen Robben, Memphis, Van Persie of Sneijder. Wel Lutjes, De Jong, Schaap, Hart, Van der Have, De Vries en al die bijna 500 andere leden.

Afgelopen zaterdag 21 november was de eerste fotodag. ,,Say chees’’, moedigde de Bodegraafse fotografe Sonja van den Brink de spelers aan om toch maar zo vrolijk mogelijk op de plaat te komen. Zaterdag 28 november volgt de tweede photoshoot.

Rohda’76 gebruikt de voetbalplaatjesactie ook om aandacht te geven aan de historie van de vereniging. In 2016 viert Rohda’76 namelijk haar 40-jarig bestaan.

De voetbalverenigingen Esto, VVB en Zwammerdam doen ook mee aan de actie. Ieder met een eigen album.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie