0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Griffioen blijft voorzitter bij Rohda’76

Door Kees van der Wilk | 21 november 2015 | Nieuws

Arjan Griffioen plakt er nog drie jaar aan vast als voorzitter van Rohda’76. De algemene ledenvergadering van de zaterdagderdeklasser ging unaniem akkoord met zijn herverkiezing. Naast de ‘man met de hamer’ verlengde ook secretaris Nelleke Hoogendoorn haar bestuurslidmaatschap. Nieuw in het bestuur is Jan-Willem Both. Hij neemt als preses van de jeugdcommissie de plaats in van de afgetreden Marc Pieterse. Dat betekent dat Both de jeugdafdeling vertegenwoordigt in het bestuur. Claire Kortbeek stelde zich niet meer herkiesbaar. De afzwaaister kreeg – naast lovende woorden – uit handen van Griffioen een bos bloemen voor onder andere haar verdiensten bij het opzetten en uitvoeren van tal van activiteiten.

Verder keurden de leden het cijferwerk van penningmeester Kees de Jong goed. Zowel de jaarrekening 2014-2015 als de begroting 2015-2016. Tot slot gaf Griffioen de leden nog een inkijkje in de plannen die het Rohda-bestuur voor de toekomst heeft.

Voorzitter Arjan Griffioen herkozen als voorzitter van Rohda’76.

Foto Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie