0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 6 – SPV 3

Rohda 6 – SPV 3

Door Kees van der Wilk | 9 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Er was al veel over gezegd en geschreven. De wedstrijd van het weekend werd deze zaterdag op veld 3 gespeeld: Rohda 6 – SPV ’81 3. Een moderne klassieker tussen twee (voorlopige) laagvliegers in de 8e klasse. SPV met 1 puntje, wij met 0. Eentje dus die gewonnen moest worden.

De opstelling was deze: Mike op doel; Adriaan, Pieter, Peter en Richard achterin; Freek, Matthijs, Sjoerd; voorin Ranec, Niels en Fred. Op de bank: Tim, Johan en Scott. Na een hele lange warming-up zonk langzaam het besef in dat er geen scheidsrechter op zou komen dagen. Gelukkig stelde Johan Verdoold van het 2e zich beschikbaar. Klasse gedaan, Johan. Een fraaie button voor verdienstelijkheid komt jouw kant op.

Vanaf de eerste minuut was Rohda 6 de bovenliggende partij. Achterin stond het als een huis met Pieter die iedereen op zijn plek dirigeerde. Op het middenveld combineerde Niels en Matthijs er lekker op los en dat zorgde voor een dozijn kansen. Corners waren gevaarlijk met enkele kopkansen voor Matthijs en Peter.

De eerste goal kon niet uitblijven. De bal kwam voor de voeten van Niels en hij rondde droogjes af. Een SPV’er schoot bijna in eigen doel en daarna stond het toch 2-0. Achter elkaar schoten Ranec en Niels op doel waarna Matthijs een niet te missen kans kreeg. Een lekker voorsprong voor in de rust.

De tweede helft werd er gewisseld met Tim, Johan en Scott voor Richard, Adriaan en Fred. Na de show van de eerste helft lag het tempo nu lager. SPV kreeg geen grote kansen en wij ook niet. Ranec viel geblesseerd uit met een ei op zijn enkel en Mike had nog steeds niet veel te doen.  Drie minuten voor tijd scoorde Matthijs nog even de 3-0 voor de mooi.
De eerste drie punten zijn binnen!

Fun Facts:

 • MOTM: Pieter.
 • Mike hield voor de tweede keer in twee jaar de nul.
 • We staat niet meer laatste! 9 van de 12, dat wel.
 • Fictief interview met trainer Menno: “we kunnen weer omhoog kijken. Nu moeten we dit goede gevoel doorzetten en ik heb de jongens direct een vrije maandag gegeven.”
 • Drukte langs de lijn! De pa van Scott kwam kijken, evenals de ouders van Peter.
 • Komende zaterdag spelen we uit tegen Spirit 8 die ook 3 punten hebben.

·       Is dat een zespuntenwedstrijd? Jazeker


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie