0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ZATERDAG 7 NOVEMBER: EEN HEERLIJKE VOETBALOCHTEND BIJ ROHDA

ZATERDAG 7 NOVEMBER: EEN HEERLIJKE VOETBALOCHTEND BIJ ROHDA

Door Kees van der Wilk | 8 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Gelukkig voor de E5 was het niet zo vroeg verzamelen; de jongens zagen er dan ook uitgeslapen uit. Met de mooie winst van afgelopen week, begon de E5 met goede moed aan de wedstrijd. Uiteraard eerst de standaard oppep sessie op het veld. Dit is al de eerste zet om de tegenstander te imponeren.

Eerste helft

Jeroen staat de eerste helft als vaste keeper onder de lat. Rohda begint fel aan wedstrijd. De beide teams zijn aan elkaar gewaagd maar Rohda is net iets gevaarlijker. Al snel scoort Niels de 1-0 met een mooi lobje. De tegenpartij is inmiddels ook goed wakker en vooral het middenveld is een gevaarlijk duo.  Onze verdediging moet deze wedstrijd vaste kracht Luka missen maar Gert Jan en Joep ruimen de ballen goed op. Daarbij in de eerste helft goed geholpen door Ricardo.

Het team werkt hard om nog meer doelpunten te maken maar de ballen vallen net verkeerd of de voorzet komt net niet aan. De wedstrijd gaat nu over en weer en dan valt de 1-1. Gelukkig laten onze jongens de koppies niet hangen maar gaan snel op zoek naar nog een doelpunt. Jens geeft een mooie voorzet op Sem. Sem zet even zijn versnelling aan en geeft voor op Niels. De bal komt net voor het verkeerde been en bal gaat net naast. Dan sluitsignaal en de jongens krijgen in de kleedkamer nog een oppepsessie en een pepdrankje.

Tweede helft

In de tweede helft wilde Jeroen graag het veld in dus Ricardo wilde wel graag de keeper zijn. Helaas begint de tweede helft niet heel goed. Van balverlies van Rohda E5 profiteert de tegenstander en scoort de 1-2. Ook dit keer geven de jongens de moed niet op. Dit is zo mooi om te zien dat de E5 hierin groeit…het is pas afgelopen als het fluitsignaal klinkt! De wedstrijd is reuze spannend. De supporters staan te trappelen voor de gelijkmaker. Boaz krijgt de bal via Tobias in de voeten aangespeeld maar schiet net naast het doel. Een doelpunt zit er aan te komen, maar eerst nog gevaar bij het doel van Rohda. En wat een redding van Ricardo. Door goed naar de bal te blijven kijken, voorkomt hij dat het 1-3 wordt. Rohda blijft aanzetten maar de ballen willen er maar niet in. Tot het moment dat Niels de bal goed voor de voeten krijgt en de gelijkmaker scoort: 2-2. Met nog maar paar minuten te spelen, zet de E5 nog aan. Joep geeft een wonderschone voorzet van afstand op Jens, die de bal net naast schiet.

De laatste seconden…de spanning is te snijden…vanaf rechts krijgt Jens de bal en die schiet net naast.
Op dat moment fluit de scheidsrechter af en is de eindstand 2-2.

Anja Zaal

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie