0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E5 strak gekapt de wei in

Rohda’76 E5 strak gekapt de wei in

Door Kees van der Wilk | 30 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 28 november: dé zaterdag waarop E5 op de foto moet voor de voetbalplaatjes. De jongens hebben er nog nooit zo strak gekapt uitgezien!

Na de foto’s ging de E5 gelukkig snel over tot de orde van de dag, de wedstrijd tegen Floreant E4. De uitwedstrijd was met 6-0 gewonnen, na een 5-0 ruststand. Voor de wedstrijd werd die tweede helft uiteraard even aangehaald om de jongens wel scherp te laten beginnen.

Nou, dat heeft Floreant gemerkt! Rohda E5 mocht aftrappen, de bal ging naar de rechterkant waar Sem opstoomde langs de zijlijn. Aangekomen bij de achterlijn gaf Sem de bal voor en…ja hoor, de eerste bal lag in het netje. Mede door goed druk zetten van Niels, schoot een verdediger van Floreant de bal in zijn eigen doel.

De jongens van de E5 bleven de aanval zoeken; daar ging Jens aan de linkerkant er vandoor. Zijn tegenstander kon hem alleen afstoppen door een overtreding van achter: pingel! Jens wilde hem zelf nemen, maar de oude wijsheid (neem nooit zelf de pingel) gaat zelfs bij de E-tjes al op. Helaas miste hij hem. Een paar minuten daarna maakte hij het echter goed door mooi naar binnen te komen en te scoren: 2-0.

Bij Floreant liep een jongen die de uitwedstrijd niet mee deed. De verdediging bestaande uit Joep en Gert-Jan hadden hun handen en voeten er vol aan. Ondanks dat hij de 2-1 scoorde voor de rust, hebben deze 2 kanjers super staan te verdedigen.

Met een 2-1 voorsprong zochten we de kleedkamer op. Onder het genot van een drankje werden er nog even wat tactische tips doorgenomen. Net als in de eerste helft, stond ook de tweede helft Ricardo op het doel. Dit omdat Jeroen en ook Boaz niet mee konden doen.

Na de rust deed de E5 er nog een schepje bovenop. Ook Floreant wilde graag winnen, maar Ricardo was de tweede helft niet te kloppen. Wederom waren ook Gert-Jan en Joep de rotsen in de wel bekende branding.

Al snel scoorde Niels de 3-1 met een mooie bal binnenkant paal en gooide Jens het duel op slot door de 4-1 te scoren. Complimenten voor Tobias die de hele wedstrijd veel meters heeft gemaakt, hierdoor maakte hij ruimte en matte hij de tegenstander af.

Floreant kon het niet meer belopen en uit een corner maakte Luka de 5-1 door de bal meteen op zijn slof te nemen en het slotstuk was voor Sem. Met nog maar een paar seconden op de klok mocht hij het veld nog in, kreeg de bal op de middenlijn, speelde wat tegenstanders uit en scoorde koelbloedig de 6-1.

Een mooie uitslag, waarbij het vooral opviel dat de onderdelen waarop we trainen terug te zien waren op het veld.

Jan Zaal


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie