0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 F1 – Sportlust F2

Rohda’76 F1 – Sportlust F2

Door Kees van der Wilk | 28 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Na een natte en vooral erg koude eerste kennismaking met de nieuwe klasse, vorige week, mag de F1 deze week weer thuis spelen. En thuis zorgt Rohda altijd voor prima weer. Zo ook nu. Het is vanochtend rustig en helder, droog weer. Na met een mooie maar vooral stoere pose op de voetbalplaatjesactie-foto te zijn gezet, zijn de jongens en meiden er helemaal klaar voor: we willen voetballen!

Sportlust F2 is de tegenstander van de dag. Bij het inspelen wordt het al opgemerkt: zo, die zijn groot. Moet je die keeper zien…. Tja, dat wordt geen makkelijke klus! Het spel start gelijk opgaand. Ze zijn inderdaad groot en sterk, en onze F1 is misschien niet overal even groot, maar zeker wel sterk. Met in de eerste helft Pim op doel, ook niet groot maar wel erg sterk, houdt Rohda goed stand. Kansen aan allebei de kanten, die aan allebei de kanten niet helemaal worden afgerond. En er wordt gewoon goed verdedigd, aan allebei de kanten. De ruststand blijft daarmee 0-0.

Na de ranja heeft Sportlust opeens het licht gezien. Nabil staat ondertussen op het doel, wat hij steeds leuker gaat vinden en waar hij ook steeds beter zijn draai vindt. Maar Sportlust is dus los, en maakt de 0-1. En de 0-2. En om het nog gekker te maken, ook de 0-3. Oei. Maar na elk doelpunt komt er weer een aftrap en gaat Rohda gewoon weer verder. Er wordt niet moeilijk over gedaan, we blijven voetballen. Jassim zit het niet lekker, en spant zich daarom extra in. Hij is natuurlijk een goeie spits, maar krijgt ook steeds meer door dat het helpt om de bal te komen halen. Meehelpen op het middenveld helpt om kansen te creëren. En dan kan je toch weer doelpunten maken. Precies zo scoort hij de 1-3. En ook de 2-3. Het wordt nog spannend. We springen een gat in de lucht als Pim op de valreep ook de 3-3 nog weet te maken. Niet lang daarna fluit de scheids af. Zo zeg! Leuke wedstrijd, en doordat er van een achterstand terug werd gekomen, voelt dit gelijkspel toch weer als een overwinning. Het is de eerste keer dit seizoen dat de wedstrijd niet gewonnen wordt, maar dat ene punt voelt toch zeker wel als winst! Een leuke en spannende wedstrijd was het, met een goede afloop.

Annemiek van der Meer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie