0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Rohda’76: nederlaag met perspectief

Door Kees van der Wilk | 8 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Anders dan de 1-4 nederlaag doet vermoeden, speelde Rohda’76 tegen runner-up Koudekerk bepaald geen kansloze wedstrijd. ,,Het was gewoon ontzettend geflatteerd,’’ baalde Mitchel van Waveren zichtbaar na afloop. De verdediger doelde op de kansen die Rohda’76 vooral voor de rust kreeg. Mark Blanken dook enkele keren voor de Koudekerk-goalie, maar toonde zich niet gelukkig in de afronding.

Toch openden de blauwhemden voortvarend. Na 10 minuten had Rick Kattenberg een gaatje in de afweer van de gasten gevonden, 1-0. En waar de thuisclub ‘vergat’ te scoren, daar sprong Koudekerk wel efficiënt om met de kansen. Uit een schitterende vrije trap kwamen de gasten langszij, 1-1. Nog voor de rust liepen zij uit naar 1-3. In de tweede helft bepaalden zij de eindstand op 1-4. Coach Boris van Es zag voldoende positieve aanknopingspunten om de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet te zien. Te beginnen aanstaande zaterdag. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij WDS. De wedstrijd in Driebruggen begint om 14.30 uur. Een week later komt Hazerswoudse Boys naar Bodegraven. ,,In die wedstrijden moet het gebeuren,’’ weet Van Es.

Rick Kattenberg juicht na zijn 1-0 tegen Koudekerk
Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie