Home » Woubrugge MC1 – Rohda76 MC1

Woubrugge MC1 – Rohda76 MC1

Door Kees van der Wilk | 17 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Het was een zeer winderig zaterdag en we starten met de wind mee in de rug, dat zou een voordeel moeten zijn. We kregen een aantal kansen Naomi schoot op de lat en de bal ging voor langs. We waren sterker maar wisten dit niet om te zetten in doelpunten. Kim kwam oog in oog met de keepster te staan maar schoot recht in de handen, jammer, was een mooie actie wat er aan vooraf ging. Woubrugge kwam 1 x bij ons doel en daar viel ook een rommel doelpunt uit, 1 – 0 achter. We bleven sterk aanvallen en Jasmijn gaf een mooie steekpaas op Naomi, en die gaf een hoge voorzet vanaf rechts op Esma die hem fantastisch inkopte 1 – 1. De 2e helft wind tegen, hier hadden we wel last van, helaas viel  de 2 – 1 via een eigen doelpunt, en niet lang erna kwam ook de 3 – 1 tot stand. Jammer meiden in de 1e helft waren we veel sterker maar kwamen niet tot scoren.