0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 14 november : De cijfers en foto’s

Zaterdag 14 november : De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 16 november 2015 | Nieuws

Op deze herfstachtige dag die helaas werd overschaduwd door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs, werden er 23 wedstrijden gespeeld. Daarvan werden er 14 van gewonnen, 7 keer werd er verloren en er waren twee gelijken spelen. We maakten 74 doelpunten en we kregen er 56 tegen.

Rohda’76 1 won met 3-0 van WDS 1, dit was een wedstrijd waar de oude voetbal wed telde, als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel. WDS miste zelf een hoop kansen en keeper Nova redde een paar keer schitterend. Het was Dick v Dam die Rohda met een gewelidige pegel net voor rust op voorsprong schoot. Na de rust waren het Esli Westmaas en Tom Kleuver die de stand naar een mooie 3-0 overwinning schoten.

SVO G.H.L. VR1 speelde met 1-1 gelijk in de kraker tegen Sportlust VR1,

Rohda’76 3 wacht na vijf wedstrijden nog steeds op zijn eerste punt, zaterdag moet het dan maar de eerste punten worden gepakt, dan komt Woubrugge 2op bezoek die ook nog op nul punten staan.

Rohda’76 7 en Rohda’76 8 wonnen beide hun wedstrijd en beide spelen as zaterdag een belangrijke pot om de aansluiting met de eerste plaats te behouden. Rohda’76 7 speeld thuis om 16.15 uur tegen BSC’68 8 die net zoveel punten heeft als het 7e elftal. Terwijl Rohda’76 8 om 11.00 uur de zes punten wedstrijd speelt tegen koploper Floreant 5

Rohda’76 A1 verloor met 2-0 van Floreant A1. Rohda’76 B1 pakte een zeer nuttige overwinning op VEP B1, in deze poule is het spannend met vijf teams de gelijk op de eerste plaats staan. Rohda’76 C1 won nipt met 2-1 van Sportlust C2. De MC1 verloor met 3-1 van koploper Woubrugge MC1.

Rohda’76 F1 toonde wilskracht in de wedstrijd tegen ARC F5, ARC kwam eerst op een 3-0 voorsprong maar onze kleine helden wisten dat alsnog om te ztten naar een 8-3 overwinning. Grote klasse van de F1.

In de rubriek de dubbele cijfers is er één wedtsrijd te vermelden. Rohda’76 E5 won met 10-2 van Meerburg E17

Dit was het weer voor deze zaterdag, tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag Klik hier >>>

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie