0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 31 oktober : De cijfers en foto’s

Zaterdag 31 oktober : De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 1 november 2015 | Nieuws

Op deze laatste zaterdag van oktober hadden we weer een uitstekend voetbalweer. Onder het genot van de zijn er in totaal 28 wedstrijden gespeeld waarvan er 12 van werden gewonnen, er werd 13 keer verloren en er waren drie gelijken spelen. We maakten 69 doelpunten en we kregen er 73 tegen.
Op het hoofdveld waren de eerste jeugdwedstrijden te zien , het was de C2 die als allereerste er op mocht spelen.

Rohda’76 1 is na de 3-0 nederlaag tegen DoCos 1  op de laatste plaats beland. Als we het nou eens positief benaderen kunnen we alleen nog maar stijgen in de ranglijst.

Rohda’76 2 is na de 3-1 nederlaag tegen Jodan Boys 7 te vinden in de onderste regio van de stand. Rohda 3 wacht nog steeds op zijn eerste punt, nu werd er verloren met 3-1 van WDS 2. Rohda’76 4 ofwel onze oudjes pakte zijn eerste overwinning, met 2-1 werd er gewonnen van Nieuwerkerk 1.

De grote held van het 5e elftal was Kees-Jan vd Akker die met 2 goals het 5e hielp aan de 2-1 overwinning op Linschoten 2. Rohda 6 wacht nog steeds op zijn eerste punt, nu werd er met 7-5 verloren van Perkouw 4. Onze jonkies van het achtste elftal pakte een mooie 6-0 overwinning op Alphia 8. De vrouwen van GHL won nipt met 1-0 van Siveo VR1.

Bij de jeugd is na al de bekerwedstrijd begonnen aan de competitie. In totaal waren dat 21 wedstrijden waarvan er 9 van werden gewonnen. Rohda’76 A1 won met2-1 van ARC A3. In een spannende strijd won Rohda B1 nipt met 1-0 van Be Fair B1. De B2 won ruim met 6-0 van Jodan Boys B6. De meiden van D3M wonnen met 2-1 de derby tegen ESTO D4. De E3 won met 6-2 van Be Fair E3. De E4 was met 3-1 te sterk voor Be Fair E7. Een makkie het de E5 het, met 6-0 werd er gewonnen van Floreant E4. Rohda E6M won met 6-0 van Haastrecht E5G.

In een knotsgekke wedstrijd won Rohda’76 F1 met 10-6 van Altior F1. Het was genieten daar voor het publiek, het was geweldig om te zien wat een inzet en plezier beide teams toonde.

Dit was het weer voor deze zaterdag, tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie