0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » In Memoriam Clary de Vos

In Memoriam Clary de Vos

Door Kees van der Wilk | 15 december 2015 | Nieuws

Vandaag ontvingen wij het bericht van het overlijden van Clary de Vos op de leeftijd van 63 jaar na een kort ziekbed.

Clary is getrouwd met Piet, en is de moeder van Patrick, Mark en Ellen en een
trotse Oma van haar kleinkinderen waarvan kleinzoon Daan in de F2 van Rohda’76 speelt.

De eerste keer dat  ik Clary en Piet ontmoette zal zo’n 35 jaar geleden zijn, zij kwamen hun zoon Patrick opgeven als lid en al snel bleek dat Clary het een uitdaging vond om voor de club vele dingen te organiseren, toen ook Mark en later Ellen lid werden van Rohda’76 was het iedere zaterdag passen en meten voor de familie de Vos om iedereen te kunnen zien voetballen maar haar inventiviteit hierin was geweldig en meestal lukte dat dan ook wel.

Na een korte periode als ouder actief te zijn geweest benaderde ik Clary voor de jeugdcommissie en nam zij de taak van secretaris op zich, in die tijd waren er nog de geschreven wedstrijdformulieren en iedere zaterdagmiddag zo aan het einde kwam Clary dan terug naar Rohda en noteerde zij de spelers die een rode of gele kaart hadden gehad en zorgde zij ervoor dat de acceptgirokaart vaak nog diezelfde avond op de post ging met het te betalen bedrag.

Ik herinner me ook de legendarische survivalkampen met de jeugd van Rohda in het Belgische Durbuy, waar het raften, touwklimmen, abseilen en het wildwater kanovaren voor een geweldige week voor vele junioren van Rohda’76 heeft gezorgd.

Zo’n tien jaar heeft zij deel uitgemaakt van de jeugdcommissie en toen Patrick en Mark in de senioren gingen spelen eerst bij Rohda en later bij Zwammerdam bleven zij hun kinderen volgen.

Ook Ellen bleven zij volgen op haar reis door het voetbal landschap na Rohda’76 speelde zij o.a. voor RVC’33, Donk en RVVH, vol trots was Clary over het keepen van Ellen in het Nederlands Elftal onder de achttien.

Zondag overleed zij veel te vroeg op 63 jarige leeftijd, ik spreek de hoop uit dat de achterblijvende familieleden de kracht kunnen vinden om dit verlies te dragen.

Dank je wel Clary voor alles wat je voor Rohda’76 hebt gedaan, rust in vrede

Wijno Verweij


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie