0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kamerik F1 – Rohda’76 F1

Kamerik F1 – Rohda’76 F1

Door Kees van der Wilk | 5 december 2015 | Wedstrijdverslagen

De wekker gaat vroeg vanochtend. Half zeven, aardedonker, het is nog midden in de nacht….. Maar niet voor de voetballers van de F1. Die mogen vandaag om half negen de wedstrijd aftrappen, tegen en in Kamerik F1. Op deze Sinterklaasochtend mogen ze spelen om een ronde verder te komen in het bekertoernooi. Spannend dus! De bekercompetitie werd ruimschoots gewonnen, en dit is de volgende ronde.

Het waait enorm. Zeker in de polder van Kamerik. Bij de warming up wordt nog even geoefend met de corners. De ene na de andere bal belandt meteen achter de goal. Het is zaak om in de wedstrijd de bal laag te houden, en niet zomaar lange ballen voor te geven. Te onvoorspelbaar!

Rohda begint met de wind tegen. Dat neemt niet weg dat er hard gebuffeld wordt. Aan beide kanten, de teams zijn mooi aan elkaar gewaagd. Helaas is het Kamerik dat de eerste doelpunten maakt. Met rust staat de stand op 3-0 in het voordeel van de tegenstander. Maar dan krijgt Rohda de wind mee! En de jongens en meiden hebben eerder al laten zien dat een achterstand hen niet van de wijs brengt. Rohda is enorm aan het drukken. Het kan toch niet lang duren…… en jawel: Nabil scoort de 3-1! Jubelend als een ware topvoetballer viert hij deze score. We zijn er ook met z’n allen blij mee. Amper een minuut later scoort Yassir de 3-2. Zou het??? En jawel, Yassir maakt ook de 3-3. Dat is spannend, zeker in een bekerwedstrijd. De supporters denken al verder: bij gelijkspel gaan de penalties tellen… Maar helaas wordt er te vroeg gerekend. Een frommeldoelpunt van Kamerik maakt dat het 4-3 wordt. Hè? Zat die? Was het een doelpunt? Kamerik maakt gebruik van de verwarring en het rouwmomentje van de Rohda-spelers en maakt er direct ook 5-3 van. Dan fluit de scheidsrechter de wedstrijd af. Die letterlijk en figuurlijk een minuut of vijf te lang heeft geduurd, zeker voor Rohda. Nou zeg, wat een pech. Helaas geen ‘overwintering’ in de bekercompetitie voor de F1.

We komen Kamerik in de competitie ook nog twee keer tegen, en Rohda zal zeker revanche willen nemen. Het was een gelijk opgaande wedstrijd. Dat betekent dat we deze de volgende keer best weer om kunnen zetten in drie punten!

Groet, Annemiek


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie