0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F1 – Alphen F2:

Rohda F1 – Alphen F2:

Door Kees van der Wilk | 14 december 2015 | Wedstrijdverslagen

‘The night before’ zien we het nog niet helemaal zitten. Tranen met tuiten regent het, en de velden op het Rohda complex liggen er best treurig bij. Zal de wedstrijd morgen wel door kunnen gaan? De F1 hoeft pas om 11 uur te voetballen, dus we gaan het zien! Maar de zaterdagochtend stelt ons niet teleur: droog, zelfs zon, weinig wind. Wel koud, ja, maar dat geeft niet. De F1 is op het kunstgrasveld ingedeeld, dus geen probleem: er wordt natuurlijk lekker gebald! Tegen de oranjehemden van Alphen F2 vandaag. Grote jongens, een boom van een keeper. Maar we zullen eens laten zien dat de jongens en meiden van Rohda F1 kunnen voetballen!

Opdracht van de coach is om er direct vanaf het begin in te vliegen. Waarschijnlijk heeft de coach van Alphen dat ook verteld, want Rohda krijgt amper de kans. Binnen vijf minuten ligt de 0-1 erin, en ook de 0-2 mag keeper Pim al snel uit het net vissen. En dat vinden onze pupillen niet leuk, en Pim al helemáál niet. Na de eerste ontreddering speelt het team wel gewoon verder. We hebben we vaker achter gestaan; dit zegt nog niks. En inderdaad: Yassir draait en keert zo vaak om zijn as dat Alphen de weg kwijt is en hij een prachtig doelpunt kan scoren: 1-2. Mooi, de weg terug is weer ingeslagen! Ook Jassim laat het niet op zich zitten en scoort de 2-2. Helaas neemt Alphen dan het initiatief weer over, met de 2-3 als resultaat. En dat is de ruststand.

Na de ranja wordt het spel nog wat grimmiger. Alphen komt er niet echt meer langs en kan daar niet goed tegen. Iets te veel geduw en getrek. Een afgekeurd doelpunt van Alphen en dan is daar toch Jassim die de enorme keeper kan passeren: 3-3. Niet lang daarna fluit de scheids de wedstrijd af. De zwaar teleurgestelde Alphense voetballers storten ter aarde en zien hun voetbalcarrière in lucht opgaan. Zo ziet het er althans uit….. Het was een pittige wedstrijd maar wel een leuke, waarbij de teams aan elkaar gewaagd waren!

Groet, Annemiek


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie