0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda MC1 – Woubrugge MC1. 6 – 0

Rohda MC1 – Woubrugge MC1. 6 – 0

Door Kees van der Wilk | 17 december 2015 | Wedstrijdverslagen

Deze wedstrijd tegen Woubrugge kon het verschil gaan maken, bij winst kunnen we een gaatje slaan. Maar met de uit wedstrijd nog op het netvlies 3 – 1 verloren zou dit best wel eens lastig gaan worden. Dus een pittig gesprek voor aanvang van de wedstrijd was nodig. Blijkbaar had dit voldoende aandacht, want we kwamen door Naomi op 1 – 0 voorsprong, Esma had daarvoor nog hard tegen de onderkant lat geschoten. Dit heeft Esma iets later recht gezet door de  2- 0 erin te schieten. De 3-0 kwam door mooi samen spel via Jasmijn naar Naomi die het mooi afmaakte. We waren vele malen beter en we maakte het goed af dit keer. Esther gaf nog een mooie assist op Naomi en de 4 -0 was een feit. De wedstrijd werd door ons goed gespeeld en de tegenstander begon wat harder te spelen wat resulteerde in 1 x gele kaart wegens natrappen op Suzanne, die er wel om kon lachen. Wij bleven voetballen en Jasmijn gaf een assist op Kim en het was 5 – 0. Helaas was het de tegenstander niet meer om de bal te doen en zo werd Jasmijn in het strafschop gebied volledig omver gelopen, tegenstander kreeg alweer geel en wij een penalty die door Kim goed werd benut 6 – 0. Meiden goed gevoetbald en gestreden het was een zware wedstrijd maar iedereen heeft wederom zijn taken goed gedaan.

vr gr Arthur


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie