Home » Rohda’76 B2 – Linschoten B1

Rohda’76 B2 – Linschoten B1

Door Kees van der Wilk | 14 december 2015 | Wedstrijdverslagen

Tijdens het warm lopen ontdekte we dat het een zwaar veld was om op te spelen.

In het eerste 20 min van de eerste helft kwam Rohda goed uit de verf ondanks dat de stijd om het middenveld in volle gang was, waren we instaat door doelpunten van Sander en Levy met 2-0 voor te komen.

Mede door het zware veld werdt de wedstrijd een ware uitputtingsslag wat weer bij beide partijen zorgde voor diverse lichte en wat zwaardere blesures

De strijd om het middenveld kantelde in het laatste deel van de eerste helft naar het voordeel van Linschoten met als gevolg dat we met een 2-1 stand de rust ingingen.

In de tweede helft waren we instaat de tegenstander onder druk te houden en de wedstrijd op de helft van Linschoten te spelen. Na een overtreding kwam Rohda door een mooie genomen vrijetrap van Panush op 3-1. Nadat Linschoten door een goede counter op 3-2 kwam, werdt het niet alleen een alles of niks wedstrijd maar ook weer een uitputtingsslag met aan beide kanten wat mogelijkheden. Nadat er een penalty werdt toegekent aan Linschoten welke doeltreffende werdt genomen eindigde de wedstrijd in 3-3

Met dank aan onze fotograaf Jim Bockkom. Meer foto`s en filmpjes van de B2 zijn te vinden op: