0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Rabobank verlengen samenwerking

Rohda’76 en Rabobank verlengen samenwerking

Door Kees van der Wilk | 6 december 2015 | Nieuws

Voetbalvereniging Rohda’76 en hoofdsponsor Rabobank hebben hun onderlinge samenwerking verlengd. Rohda-voorzitter Arjan Griffioen en Dick Oosthoek – directeur bedrijven Rabobank Rijn- en Veenstromen – zetten onlangs hun handtekening onder het nieuwe sponsorcontract.

Rohda’76 prijst zich gelukkig met veel sponsoren. Zonder deze financiële weldoeners kan de zaterdagderdeklasser het huishoudboekje moeilijk op orde houden. Wie het sportpark aan de Broekveldselaan betreedt, stuit op de namen van veel sponsoren. Vooral van lokale ondernemers. Maar ook bedrijven van buiten Bodegraven ontbreken niet. Die namen prijken op reclameborden, shirts, tassen, lichtkrant, programmaboekjes en de website (www.rohda76.nl). Om maar een paar uitingen te noemen. Veel ondernemers en bedrijven zien Rohda’76 als een aantrekkelijke partner. Zo ook de Rabobank. ,,Die is al enige jaren verbonden als hoofdsponsor aan Rohda’76 en ik ben heel blij dat we weer verder samen optrekken,’’ zegt Rohda-voorzitter Arjan Griffioen. Op de shirts waarin het eerste elftal speelt, glimt ook dit seizoen de naam van de hoofdsponsor.

Rohda-voorzitter Arjan Griffioen (l) en Dick Oosthoek.

Foto Danny de Vries


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie