0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voetbalplaatjesactie: dank voor de medewerking

Voetbalplaatjesactie: dank voor de medewerking

Door Kees van der Wilk | 7 december 2015 | Nieuws

445 plaatjes. Dat is het resultaat van de afgelopen drie weken. En dus het aantal dat in februari in de pakjes zit bij de JUMBO. Dankzij de medewerking van de vrijwilligers en spelers/ speelsters  verliepen de fotosessies soepel en heeft iedereen de mogelijkheid gehad om zichzelf vast te laten leggen.

Op naar ons jubileumalbum
Achter de schermen gaan we nu aan de slag om van het jubileumalbum een prachtig bewaarexemplaar te maken. Niet alleen met de voetbalplaatjes, maar ook met informatie en verhalen over o.a. de geschiedenis van Rohda’76. Daarnaast is er ruimte voor onze sponsoren, die met een advertentie in het boek komen.

Portretrecht
Als je afgelopen weken bent gefotografeerd willen wij je er nogmaals op wijzen dat je natuurlijk wel afziet van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een voetbalplaatje in deze actie. Dat geldt ook voor de ouders die hun kind lieten fotograferen.

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het weten via (06) 28 95 94 82 of via benjaminrutjens@hotmail.com.

Met sportieve groet,

het Bestuur Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie