Home » Woerden B2 – Rohda’76 B2

Woerden B2 – Rohda’76 B2

Door Kees van der Wilk | 6 december 2015 | Wedstrijdverslagen

De resultaten in de beker en bij de start van het seizoen, heeft de KNVB laten besluiten de B2 te promoveren naar de 4e klasse.

Vijf december traden we aan bij Woerden onze tweede wedstrijd in de 4e klasse. In de eerste helft waren we sterk op het middenveld het tempo van het rond spelen lag hoog en mede door de harde wind welke recht op het veld stond werd de bal laag gehouden.

Vanuit een controlerend middenveld werden er een aantal kansen gecreëerd, vlak voor de rust konden door een doelpunt van Stein op 0-1 komen.

De tweede helft hadden we wind mee, we speelde meer op de langebal dit in combinatie met de snelheid van het aanvals trio maakte dat we in de tweede helft een aantal kansen creëerde en kwamen we door een doelpunt van Romano op 0-2. Dicht bij het eindsingaal bracht Panush met een vrijestrap van net buiten de 16 de eindstand op 0-3.

Met 6 punten uit twee wedstrijden zijn wij ook in de 4e klasse op de goede weg.

Met dank aan onze fotograaf Jim Bockkom. Meer foto`s en filmpjes van de B2 zijn te vinden op: