Home » Zaterdag 5 december: De cijfers & foto’s

Zaterdag 5 december: De cijfers & foto’s

Door Kees van der Wilk | 7 december 2015 | Nieuws

De winterstop is in zicht en dat was zaterdag goed te merken, het was bar koud langs de lijn. Op deze dag werden er 23 wedstrijden gespeeld waarvan er 11 van weren gewonnen, 12 wedstrijden werden gewonnen. We laakten 82 doelpunten en we kregen er 50 tegen.

Rohda’76 1 ging met een 1-0 voorsprong met de rust in, maar binnen acht minuten gaf men die weer weg. Het werd uiteindelijk 4-1 voor Reeuwijk. Zaterdag wacht de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen DWO.

Rohda’76 2 vernederde Siveo 3, met maar liefst 9-0 werd er gewonnen. Met Rohda’76 3 gaat het niet goed, er werd voor de zevende keer verloren.

Rohda’76 B1 won met 3-1 van Bergambacht B1. Ondanks dat de B2 hoger werd ingedeeld doen ze het uitstekend, er werd met  3-0 gewonnen van Woerden B2. Rohda’76 MC1 won met 2-0 van UNIO MC1 en staat hierdoor op de eerste plaats.

Er waren drie bekerwedstrijden, Rohda’76 E1 gaf een voetbalshow weg en won met 7-0 van Sportlust E3. Helaas werden de F1 en F4G uitgeschakeld

De Rohda Dart Trophy wordt op zaterdag 16 januari gehouden voor leden vanaf de A junioren, het toernooi begint om 17.00 uur. Wil de mee doen geef je dan op bij kvdwilk@xs4all.nl