0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Ondernemersprijs voor Brood & Ko

Door Kees van der Wilk | 15 januari 2016 | Nieuws

Brood & Ko is afgelopen maandag, 11 januari uitgeroepen tot beste ondernemer van Midden-Holland in de categorie Detailhandel en Horeca. De Bodegraafse bakker, sponsor en Lid van de Business Club van Rohda krijgt hiermee een prachtige waardering en erkenning voor zijn gedurfde ondernemerschap tegen het economische tij in. Brood & Ko groeide de afgelopen jaren naar 6 winkels in Alphen aan den Rijn, Gouda, Woerden, Reeuwijk en Bodegraven. Deze winkels worden vanuit Bodegraven voorzien van Ambachtelijk brood en banket. Vooral op het gebied van diverse soorten speltbrood is Brood & Ko toonaangevend.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie