0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 verspeelt voorsprong en verliest

Rohda’76 verspeelt voorsprong en verliest

Door Kees van der Wilk | 24 januari 2016 | Wedstrijdverslagen

De eerste wedstrijd na de winterstop heeft Rohda’76 geen punten opgeleverd. Concurrent NSV’46 trok aan het langste eind, 2-1. Toch had Rohda’76 lange tijd uitzicht op een beter resultaat. Nadat de twee ploegen met een brilstand gingen rusten, namen de Bodegravers de leiding. Esli Westmaas wist een dieptepass op juiste waarde te taxeren. Hij omspeelde de laatste man en schoot de bal onberispelijk in de verste hoek, 0-1.

Dat was het sein voor de thuisclub om nog meer druk te zetten op de Rohda-afweer. Nadat de uitstekend keepende Nova Markarian al enkele spectaculaire reddingen had verricht, moest de doelman een kwartier voor tijd toch zwichten, 1-1. Niet veel later liet de Rohda-defensie zich voor de tweede keer in de luren leggen, 2-1. In de slotfase waren Rick Kattenberg met een kopbal en Dick van Dam met een afstandsschot nog dicht bij de gelijkmaker, maar die bleef uit. Door de nederlaag blijft Rohda’76 hangen in de onderste regionen.

Opvallend was dat coach Boris van Es in zijn basiselftal een plaats had ingeruimd voor Ruud van der Marel. De middenvelder – nu eerste elftalleider – hing al jaren geleden zijn voetbalschoenen aan de wilgen, maar stond door schorsingen en blessures noodgedwongen op het wedstrijdformulier.

Aanstaande zaterdag ontvangt Rohda’76 koploper Kagia. De wedstrijd op De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Esli Westmaas op weg naar de 0-1.
Foto Kees van der Wilk.

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

 • Feb 23

  Voorjaarsvakantie

 • Feb 24

  Voorjaarsvakantie

  Dilettant 1 - Rohda '76 1

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie