0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Sprankelend begin van 2016 bij Rohda’76

Door Kees van der Wilk | 3 januari 2016 | Nieuws

Rohda’76 is op energieke wijze over de drempel van 2016 gestapt. Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar bruiste het op sportpark De Broekvelden. In de ochtenduren verzorgden selectiespelers een voetbalclinic voor de jeugdvoetballers van de vereniging. ’s Middags was het de beurt aan de senioren en A- en B-junioren. Zij deden vol overgave mee aan een 5-tegen-5-toernooi. En op het hoofdveld namen twee elftallen met spelers die in het verleden uitkwamen voor de hoofmacht het tegen elkaar op. Vanaf 16.00 uur werd in de mudvolle kantine het glas geheven. Daar keek voorzitter Arjan Griffioen terug op voorbije jaar en blikte hij vooruit op het net begonnen 2016. Een jaar waarin Rohda’76 viert dat het 40 jaar geleden werd opgericht. Dat zal de vereniging met tal van feestelijke activiteiten gaan vieren. De preses zette ook Daan de Vos in het zonnetje. De speler van F2 had zich tijdens de verkoop van bolussen op een bijzondere wijze onderscheiden. Hij verkocht maar liefst 74 doosjes. Dat leverde hem een shirt op van zijn favoriete voetbalclub Bayern München. De opbrengst van de bolusactie komt ten goede aan de viering van het 40-jarig bestaan.

Topverkoper Daan de Vos met zijn shirt van Bayern München.

Daan de Vos

Foto’s van de clinic Klik hier >>>

Foto’s 5 tegen5 Klik hier >>>

Foto’s oud tegen oud Rohda Klik hier >>>

Foto’s van de Nieuwjaarsreceptie Klik hier >>>

Foto’s Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie