0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » SV Gouda F2-Rohda F1

SV Gouda F2-Rohda F1

Door Kees van der Wilk | 24 januari 2016 | Wedstrijdverslagen

Op een mooie zonnige zaterdag, met veel afgelastingen vanwege de nog bevroren ondergrond, trapt de F1 wel de bal af. In en tegen Gouda. Het is een aardig gelijk opgaande wedstrijd. Er komt steeds meer lijn in het team, maar bij de tegenstanders zijn ook een paar goede voetballers actief. Waarvan een zelfs met de voornaam Zinedine, en daar voetbalt ie ook naar J.

Na niet al te lange tijd neemt Tom een mooie corner. Jassim is alert en met een hakkie scoort hij de eerste goal; 0-1. Een paar minuten later maakt hij ook de tweede, na een goede solo actie. Vervolgens scoort Tom de 0-3. Net voor rust maakt Gouda de 1-3.

Na de rust wordt het spannender. Gouda maakt de 2-3 en dan draaien ze ook nog een corner rechtstreeks in het Rohda doel: 3-3. En er wordt zelfs de 4-3 gescoord. Nu moet het niet gekker worden; het was een gelijk opgaande strijd dus dan willen we dat toch minstens ook terugzien in de eindstand! Het team denkt daar net zo over: Weer neemt Tom een prachtige corner, en dit keer maakt Yassir het doelpunt, waarmee de eindstand toch weer gelijk getrokken wordt: 4-4. Goed gedaan jongens en meiden!

Annemiek v/d Meer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie