0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Winnaars van de Voetbalquiz naar FC Utrecht-PEC Zwolle (kennen is nog geen kunnen)

Winnaars van de Voetbalquiz naar FC Utrecht-PEC Zwolle (kennen is nog geen kunnen)

Door Kees van der Wilk | 25 januari 2016 | Nieuws

De eerste VoetbalQuiz van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk leverde een eclatante overwinning op voor het team van Rohda 5. Van de 10 deelnemende teams behaalde Rohda 5 83 van de 100 punten. Als het op kennis aankomt scoort het 5e uitstekend. Opmerkelijk was de bijdrage van onze parttime supporter Jos Lutjes (die nu wel de hele wedstrijd bleef). Hij blonk vooral uit in de regionale vragen. De trainer van het 5e bracht vooral rust in de ploeg, door zich nauwelijks met de vragen te bemoeien, omdat de 50-er jaren van de vorige eeuw niet aan de beurt kwamen.

De hoofdprijs was een geheel verzorgde reis naar Stadion Galgenwaard met lux vervoer, gratis parkeren, 8 Business Seats en onthaal in de Business ruimte. Afgelopen zondag was het zover. Het wedstrijdverloop was het omgekeerde van AJAX-Vitesse, waar de eerste 26 seconden interessant waren. Bij Utrecht–PEC, met veel fouten aan beide kanten (herkenbaar voor het 5e) waren de laatste seconden van de wedstrijd boeiend, toen cult held Ruud Boymans in de laatste minuut de winnende treffer maakte door ongehinderd raak te koppen en PEC daarna in de laatste seconden nog probeerde gelijk te maken.
Opmerkelijk was wel de vloerbedekking onder de Business Seats, waardoor Nanne overweegt om naast PSV en Heerenveen ook Utrecht als supporter te frequenteren.

Het was een uitermate gezellige middag, waarbij onze gastheren Wim Maassen, Ben van ’t Hof en Lau van der Zwet, eigenaren van de Buren van de Raad, zich uitsloofden om het ons naar de zin te maken. Hun klantvriendelijkheid en kwaliteit, uitgangspunt van hun zaak aan het Raadhuisplein, lieten ze ook merken als gastheren in de Galgenwaard. Bedankt Heeren van de Buren van de Raad.

Andries Bongers


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie