0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alphen F2 – Rohda’76 F1

Alphen F2 – Rohda’76 F1

Door Kees van der Wilk | 21 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

We mogen vandaag weer een keer vroeg uit de veren. Een uitwedstrijd om 8.30 uur, dat is toch altijd nog even slikken. Maar het lukt allemaal. Precies op tijd fluit de scheids voor het startsignaal: we gaan beginnen! Na de preek in de kleedkamer, voorafgaand aan de wedstrijd (we willen allemaal voetballen, we willen allemaal beter worden, we zijn allemaal aardig voor elkaar) kijken we vanaf de zijlijn toch ietwat gespannen toe. Maar wat gaat het goed! We hebben een wat andere opstelling dan normaal, maar er wordt enorm goed overgespeeld, iedereen wordt betrokken en de tegenstander wordt daardoor helemaal weggetikt. Alphen is zeker niet de mindere tegenstander, maar de jongens en meiden van Rohda houden ze goed in bedwang. En ze blijven het geduldig volhouden. Luca vanH voorkomt met een prachtige redding in de verdediging een achterstand. De rust wordt bereikt met een 0-0 stand. Dat is wel iets nieuws, ik geloof niet dat we eerder een doelpuntloze helft gespeeld hebben dit seizoen. Maar de coaches zijn erg tevreden.

De tweede helft starten we in een iets vertrouwdere opstelling. Het overspelen blijft heel goed gaan. Al vrij snel scoort Jassim de 0-1. Gaaf! En weer een goede verdedigingsactie van Luca vanH, en even later van Luca deK. Helaas lukt het Alphen dan toch om de 1-1 te scoren. Ai…. Alphen drukt verder door, maar Melissa staat op doel en met hulp van de verdediging en de lat of de paal lukt het om de verdere doelpogingen te weerstaan. Aan de andere kant echter ziet Tom zijn kans. Met zijn enorme schotkracht haalt hij uit voor een afstandsschot, waar de keeper niet op bedacht is. En dat is de winnende! 1-2! Een hele fijne overwinning van het hele team!

Annemiek v/d Meer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie