Home » Knap verweer Rohda’76 tegen koploper

Knap verweer Rohda’76 tegen koploper

Door Kees van der Wilk | 7 februari 2016 | Nieuws | Wedstrijdverslagen

Rohda’76 heeft het koploper Kagia erg moeilijk gemaakt. Toch moesten de Bodegravers uiteindelijk genoegen nemen met een 2-3 nederlaag. ,,Balen, want vandaag hadden we echt moeten winnen,’’ treurt Chris Nap na afloop van de wedstrijd. ,,Vooral in de eerste helft speelden we heel goed,’’ voegt de spits er nog aan toe.

In de eerste 45 minuten keek Rohda’76 al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Die tegenslag kwam het keurkorps van Boris van Es snel te boven. Eerst zorgde Rick Kattenberg voor evenwicht en Nap hielp zijn ploeg nog voor het rustsignaal aan een 2-1 voorsprong. In de gelijk opgaande tweede helft kende Kagia het geluk van een koploper en kaapte met 2-3 de volle buit weg op sportcomplex De Broekvelden.

Aanstaande zaterdag speelt Rohda’76 een cruciale uitwedstrijd tegen hekkensluiter Oegstgeest. De opponent uit de bollenstreek vergaarde één punt minder dan Rohda’76.

Foto-onderschrift: Rohda-captain Max Heij aan de bal. Foto Kees van der Wilk