0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda C2-Cabauw C2

Rohda C2-Cabauw C2

Door Kees van der Wilk | 10 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Gisterenmiddag betraden we het kunstgras onder prima omstandigheden, zonder de geblesseerden Joris en Rafi. Ik mocht van Esli 2 spelers uit zijn team lenen en ons werden Immet en Martijn toegewezen( denk dus niet dat ik vrije keus heb). Tegenstander was Cabauw C2, de huidige nummer 2 van onze competitie en vooraf zou dat dus best pittig worden zeker gezien de afgelopen week waarin Mo en Moos ziek waren geweest en spelers last hadden van wat kwaaltjes. Maar goed de bal is rond dus begonnen we ietwat behoudend met Niels achter de verdediging , met Immet als spelverdeler en voorin de snelle Don. En daar bleek Cabauw geen antwoord op te hebben, zij speelden achterin een op een en het lukte Don steeds weer de achterlijn te halen om zo een voorzet te produceren. Al gauw lukte het ons te scoren en we gingen rusten met een toch wel verassende 3-0 voorsprong. In de rust trakteerde trainer Tom op twixen(weddenschap verloren op de training) en vol goede moed gingen we de 2e helft in. Ik had wat gewisseld en dat pakte prima uit, de slag op het middenveld werd gewonnen en de spitsen creëerden kans op kans die helaas niet allemaal werden benut. We maakten er nog 3 en Cabauw lukte het zelfs een schot op Scott af te vuren wat vakkundig werd gepareerd. Onder het toeziend oog van Ard en Tom&Thierry speelden we dus een prima pot, een heel verschil met vorige week waar we weliswaar wonnen maar het spel lang niet zo sprankelend was. Complimenten dus voor jullie allemaal. Deze week weer hard trainen want volgende week wacht hekkensluiter Jodan Boys.

Ruud Vis

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie