0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda C2-Olympia C4

Rohda C2-Olympia C4

Door Kees van der Wilk | 28 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Vanmorgen om 7.15 kwam er een berichtje van Rohda dat onze wedstrijd door ging, hehe eindelijk weer een keer voetballen, maar wat was het fris en wat was het veld hobbelig. Zonder de vakantiegangers Niels, Don en Florus had ik van Esli drie vervangers gekregen, Rick, Mees en Lucas. Joris ging z’n eerste wedstrijd spelen na z’n blessure en ook Rimmon is op de weg terug. Voor de wedstrijd kreeg ik al te horen dat Armin last had van z’n rug en Rafi van z’n knie en Moh die aangaf maar een halfje te kunnen na een weekje ziek zijn.. Vooruit maar we kijken wel hoe lang die gasten het volhouden. Onder het toeziend oog van Esli en Ard trapten we af met en begonnen met het D1 duo Rick/Chris centraal, Mees als spin in het web en Sander als interim vleugelspits. Achterin stond het goed maar het lukte ons niet voldoende power naar voren te geven dus bleef de bal een beetje hangen en het polletje waarvoor gewaarschuwd was zorgde voor een 0-1 achterstand na een terugspeelbal op Scott…..balen. Rafi gaf aan niet verder te kunnen en ook Armin had teveel last van z’n rug, nog maar een wissel over en de wisselplannen in duigen, even volhouden tot de rust en dat lukte met de 0-1 achterstand.

Na een praatje van Esli besloten we Rimmon in te brengen op rechts, Sander rechter vleugelspits en Lucas op links, achterin schoof Rick door naast Mees het middenveld op, kortom vol gas naar voren want een doelpunt hing in de lucht en dat gebeurde…..Olympia werd compleet overrompeld door een ontketend Rohda. Achterin werden geen fouten gemaakt en omdat de middenvelders de voorwaartsen bleven voorzien van bruikbare ballen konden zij naar hartenlust het vijandelijke doel zoeken, Lucas 2x, Rick uit een vrije trap(de 2-1) en een weergaloze Sander 2x(volgende week weer Sander??) Het was dus echt genieten langs de kant. Een geweldige pot gespeeld mannen, met elkaar!!

Ruud Vis


Activiteiten

 • Feb 23

  Voorjaarsvakantie

 • Feb 24

  Voorjaarsvakantie

  Dilettant 1 - Rohda '76 1

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie