0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F1 – Ona F3: Klapperrrr van de week!

Rohda F1 – Ona F3: Klapperrrr van de week!

Door Kees van der Wilk | 13 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Op deze koude maar zonnige zaterdagochtend komt ONA op bezoek bij de F1. ONA heeft in deze competitie nog niet al te veel gewonnen, maar de F1 is ook weer toe aan een paar doelpunten dus we zijn niet in de stemming voor cadeautjes.

Na de aftrap wordt het al snel duidelijk dat de wedstrijd zich vooral af gaat spelen op de helft van ONA. Keeper Tessel moet maar iets anders verzinnen om warm te blijven, ze heeft het niet al te druk met keepen. Na het eerste aftasten krijgt Rohda een corner. Met een mooie bog krult Tom de bal naar het doel, waar het met een kluts langs deze of gene achter de doellijn verdwijnt. 1-0! Even later maakt Yassir een mooie solo goed af en maakt de 2-0. Ook daarna volgen de kansen zich snel op. Luca vanH heeft een prachtige actie. Jassim en Yassir tikken leuk over maar de bal wordt helaas over het doel geschoten. Duidelijk is dat Rohda sterker is dan het bezoekende team. Yassir tikt de 3-0 binnen. Op weer een goede corner van Tom scoort Jassim de 4-0. Ook voor het vijfde doelpunt zorgt Jassim. Een enorme rush van Pim brengt de bal weer naar voren, Op het laatste moment loopt hij zich toch vast, bijna was daar ook zijn doelpunt. De volgende corner van Tom raakt nog even het achterhoofd van Yassir (oeiiii) maar dat was wel net het laatste zetje dat nodig was voor de 6-0. Dan is het rust.

Relaxt wordt de ranja achterover geslagen; dit gaat goed! De keepershandschoenen worden gewisseld; Nabil neemt het doel weer over. Dan begint de wedstrijd weer en gaat de F1 verder waar ze gebleven waren. 7-0 maakt Yassir op aangeven van Tom. Pim, Luca en Tom blijven de bal naar voren brengen. Melissa en Tessel dragen hun steentje bij. Yassir en Jassim weten elkaar goed te vinden en dat zorgt ervoor dat Jassim de 8-0 kan maken. En hij scoort ook de 9-0. Het tiende doelpunt moet natuurlijk bijzonder zijn. En dat is ie ook! Jassim ziet dat de keeper te ver voor zijn doel staat en schiet een enorme lob vanaf zowat de middenlijn: Jawel: 10-0! Voor 11 en 12-0 zorgt Tom. Het wordt wel erg makkelijk nu; ONA legt het hoofd een beetje in de schoot. Yassir maakt de 13-0, Jassim en Tom zorgen voor de 14-0. Uit de laatste corner maakt Jassim tenslotte ook de 15-0. Dan vindt ook de scheids het genoeg en wordt er afgefloten.

Fijn voor het team om weer een keer ouderwets makkelijk te winnen. Goed voor het doelsaldo ook. En: het kan nu toch niet uitblijven dat de F1 met deze uitslag volgende week in de kantine hangt als KLAPPERRRRRRRR van de week!

Annemiek v/d Meer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie