Home » Rohda’76 B2 – Esto B2

Rohda’76 B2 – Esto B2

Door Kees van der Wilk | 8 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Na een gewonnen uitwedstrijd maakte we ons op voor de thuis wedstrijd. Tijdens de training kwam naar voren dat Thom, Dave en Mitchel niet konden meedoen.

De eerste helft begonnen we ondanks een gehavend team sterk, met na 10 minuten een schot op de paal door Levy langzaam maar zeker raakte we de controle kwijt op het middenveld dit kwam door slodig voetbal met veel bal verlies Esto kwam beter in haar spel en Rohda moest in de achteruit. De wedstrijd ontaarde in een veldslag rond het middenveld waarbij Rohda aan het korste eind trok. Met een 0-2 stand gaan we de rust in.

De keeper geeft aan door blesure leed niet verder te kunnen en wordt door Luuk vervangen. ook de wissels Vincent en Romano worden ingebracht de tactiek wordt gewijzigd  de tweede helft kan beginnen.

In het eerste kwartier van de tweede helft waren we sterker, met een aantal doelpogingen die geen succes hadden.

De strijd om het middenveld barst weer in alle hevigheid los Vincent krijgt een kaart, Romano kan door een overtreding en niet verder Rens is uitgeput en kan niet meer verder. Weer wisselen en proberen de schade te beperken een derde tegen doelpunt zorgde voor de eindstand 0-3.

Een wedstrijd om veel van te leren en snel te vergeten.

Met dank aan Jim Bockkom voor de wedstrijd foto`s en een korte filmpje, deze zijn te vinden op.