0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en JUMBO starten voetbalplaatjesactie

Rohda’76 en JUMBO starten voetbalplaatjesactie

Door Kees van der Wilk | 6 februari 2016 | Nieuws

Heel voetballend Rohda’76 komt in een album. Van F-pupil tot en met eerste elftalspeler. De leden van de 40-jarige vereniging kunnen de portretten van zichzelf en al hun clubgenoten bij elkaar sparen. Bij elke € 10 aan boodschappen in de twee JUMBO-supermarkten krijgen klanten een zakje met 5 plaatjes. Van iedere speler komen maar liefst 700 plaatjes in omloop. De actie begint maandag 8 februari en eindigt op maandag 11 april.

Afgelopen zaterdag 6 februari ontvingen alle Rohda-leden een gratis voetbalplaatjesalbum. Cheyenne Berkvens – JUMBO-filiaalhoudster – overhandigde het eerste exemplaar aan Arjan Griffioen. De voorzitter van het jubilerende Rohda’76 is in zijn nopjes met de actie. ,,Voor onze leden is dit een prachtige actie, zeker nu wij in 2016 ons 40-jarig bestaan vieren,’’ glundert Griffioen. Hij vervolgt: ,,Na overleg met de JUMBO hebben wij aan het voetbalplaatjesalbum een jubileumtintje kunnen geven. Daarnaast hebben veel bedrijven ons gesteund met advertenties. Dat stelt ons in de gelegenheid er een echt feestjaar van te maken. Het geeft reuring bij de club en zorgt voor verbondenheid.’’

Naast de individuele portretten, schoot de fotograaf ook elftalfoto’s. Die ontbreken niet in het album. Verder ruimt Rohda’76 maar liefst 8 pagina’s in met verhalen die over de geschiedenis van de vereniging gaan. Het voetbalplaatjesalbum bevat zelfs ‘bewegende beelden’. Verspreid over enkele pagina’s staan QR-codes. Wie die met zijn mobieltje scant krijgt leuke Rohda-filmpjes te zien, waaronder impressies van de promotiewedstrijd van het eerste elftal in 2015.

Ook de voetbalverenigingen Bodegraven, Esto en Zwammerdam doen mee aan de actie.

Foto-onderschrift: Rohda-voorzitter Arjan Griffioen ontvangt het eerste album van Cheyenne Berkvens.

Foto’s van deze uitreiking Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie