0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 F1-Alphense Boys F4: superwedstrijd!

Rohda’76 F1-Alphense Boys F4: superwedstrijd!

Door Kees van der Wilk | 8 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Nadat de week ervoor de wedstrijd was afgelast, is de F1 blij weer het veld in te kunnen. Het is de koploper in deze competitie, Alphense Boys, die op bezoek komt. De F1 zit daar niet zo mee, of een tegenstander al dan niet hoger geplaatst is. Die gaat gewoon ballen! En als je dan niet vooraf al geïmponeerd bent, dan speel je ook lekker vrij. Alphense Boys heeft daar in eerste instantie niet zo heel veel tegen in te brengen. Maar laten zich ook niet omver blazen. Het is dus een wedstrijd die alle kanten op kan. Na een minuut of vijf wordt de ban gebroken: Jassim maakt een mooie voorzet van Yassir af en scoort de 1-0! Alphense Boys voelt de druk dan echt wel, en zet extra aan. Pim staat op goal en zorgt voor de nodige goede reddingen. Hij voorkomt echter toch niet dat de 1-1 gescoord wordt. Maar dat laat Rohda niet zomaar gebeuren: Jassim zorgt vlak daarna met een mooie solo voor de 2-1. Wat niet wegneemt dat de Alphense Boys vlak voor rust toch weer terugkomen tot 2-2.

Na de limonade blijft het voetballend niveau heel hoog. En erg spannend. Rohda speelt zo ongeveer de beste wedstrijd so far! De voorhoede gaat als een speer, wat achteraf ook heel specifieke complimenten van de tegenstander oplevert. Alphense Boys maakt de 2-3. Jassim scoort zijn derde doelpunt deze wedstrijd; 3-3. Het toegestroomde publiek staat te springen! Helaas wordt het dan ook weer 3-4. Rohda blijft gaan. Wat resulteert in een bal op de paal, een bal op de lat, maar uiteindelijk toch geen bal in het net….. En dan fluit de scheids af.

De F1 houdt de punten weliswaar niet in huis, maar heeft duidelijk laten zien wat ze waard zijn, en dat leverde een prima wedstrijd op waar we trots op mogen zijn. Complimenten van de coaches jongens en meiden!

Annemiek v/d Meer


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie