Home » Rohda’76 veert op

Rohda’76 veert op

Door Kees van der Wilk | 21 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

In het nieuwe jaar wist Rohda’76 nog geen enkele competitiepunt te vergaren. Tot afgelopen zaterdag. Toen won het team op overtuigende wijze van BSC’68: 4-0. De ploeg uit Benthuizen voerde voor de winterstop de ranglijst aan en had ook al een periodetitel op zak. Maar van dit palmares trok Rohda’76 zich weinig aan. Na een half uur kopte Rick Kattenberg uit een corner van Dick van Dam raak, 1-0. Enkele minuten later verdubbelde de sterk spelende Van Dam de score, 2-0.

De renaissance kreeg in de tweede helft een vervolg. Een doelpunt van BSC’68 betekend 3-0. Chris Nap zorgde met de 4-0 voor het sensationele slotakkoord.

Door de verrassende overwinning heeft Rohda’76 de laatste plaats weer overgedaan aan Oegstgeest.

Voor komende zaterdag staat er geen competitiewedstrijd op het programma. Een week later, op zaterdag 5 maart, gaat Rohda’76 op bezoek bij Lugdunum in Leiden.

Foto-onderschrift: Dick van Dam bereidde een doelpunt voor en scoorde zelf de 2-0. Foto Kees van der Wilk