0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sportlust F2 – Rohda’76 F1

Sportlust F2 – Rohda’76 F1

Door Kees van der Wilk | 28 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Vandaag mogen de jongens en meiden van de F1 naar Woerden, om tegen de F2 van Sportlust  hun kunsten te vertonen. Na een weekje vakantie, waarin er niet getraind werd, heeft iedereen zin om weer tegen dat balletje aan te trappen.

In het zonnetje wordt er afgetrapt. Sportlust is een tegenstander met grote jongens. Zeker de keeper ziet er enorm uit. Maar in de thuiswedstrijd hebben we, voor de winter, tegen hen gelijk gespeeld, dus alles is mogelijk. Het duurt echter niet al te lang voordat Sportlust een lobje over onze keeper Luca vanH plaatst en de 1-0 maakt. Jammer, maar we gaan er tegen aan. De verdediging doet goed zijn best. De scheidsrechter ook; Tessel krijgt een vrije trap tegen omdat een verdedigingsactie iets te veel op de man gespeeld wordt. Gezien het niet al te grote veld en de flinke trap van de jongen die de vrije trap gaat nemen, lijkt het meer op een penalty. Zo knalt de 2-0 in het doel. Voor de rust wordt het ook nog 3-0.

Tja, het is een sterke tegenstander en ze staan niet voor niets bovenaan in de poule. Maar de F1 gaat gewoon met goede moed de tweede helft in. Maar niet nadat ze nog even het kunstje af kunnen kijken van vaders en broer, die de rust juist gebruikten om zelf even een balletje over te trappen J

Na de rust zet Sportlust door, maar blijft Rohda stug doorverdedigen. Er wordt uit alle macht geprobeerd om de tegenstander niet te laten schieten. Heel vaak lukt dat door goed storen, maar niet de hele tijd. De 4-0 valt, net als de 5-0 met zelfs als eindstand 6-0. Nabil heeft als keeper van de tweede helft nog een paar prachtige reddingen gedaan. En Tessel was een van de verdedigers die zich maar in de tegenstander beleef vastbijten. Verlies van Sportlust is geen schande; de 6-0 was misschien niet nodig geweest, maar het was een goede wedstrijd waarin helemaal niet gek gevoetbald is!

Annemiek v/d Meer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie