0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voetbalplaatjesactie, succes bij jong en oud

Voetbalplaatjesactie, succes bij jong en oud

Door Kees van der Wilk | 27 februari 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Drie weken is de actie onderweg en we kunnen nu al spreken van een groot succes. Jong en oud, het maakt niet uit. Iedereen is in de greep van de lokale helden van Rohda’76. Doordeweeks op het schoolplein, zaterdagochtend bij de Jumbo filialen of in de kantine. Zelfs op de donderdagavond bij de senioren liggen de albums op tafel en gaan de plaatjes over en weer.

Van voetbalplaatjes tot verbondenheid

De eerste fanatieke spaarders hebben hun jubileumalbum zelfs al vol. En anderen gaan beginnen met het vullen van een tweede exemplaar. Erg mooi om te zien dat deze actie met de voetbalplaatjes de leden dichter bij elkaar brengt. Er is op Facebook zelfs een ‘Voetbalplaatjes’ ruilpagina in het leven geroepen door Diana Jansen. Daar komen hele Excel bestanden voorbij met dubbelen en benodigde sterspelers. En gaan mensen bij elkaar op bezoek om de plaatjes te ruilen. De actie zorgt dan ook voor verbondenheid binnen de club en dat in het jaar dat de vereniging haar 40-jarige jubileum viert.

Eind goed al goed

Kort na de start van de actie moesten wij helaas berichten dat het maken van de portretten niet helemaal vlekkeloos was verlopen. Voor de betreffende spelers is dit ondertussen opgelost. Zowel Mathijs Kwakernaak (links) en Gert van der Lede (rechts) hebben nu zelf hun eigen correcte voetbalplaatje. Niet alleen beide heren, maar ook hun teamgenoten van de B3 kunnen daarmee hun team compleet maken.

Plaatjes bij je boodschappen

Anders dan de pakjes doen vermoeden is het niet mogelijk om plaatjes te kopen. Je krijgt een pakje bij € 10,- aan boodschappen en bij weekaanbiedingen. De actie loopt tot 11 april, dus nog tijd zat om aan nieuwe plaatjes te komen. Zowel via de boodschappen of door je dubbelen te ruilen.

Benjamin Rutjens


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie