Wedstrijdverslagen E4

Door Kees van der Wilk | 29 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

Dit kalenderjaar heeft de E4 vier wedstrijden gespeeld.
De competitie is in volle gang en Rohda staat nu op plek 6 van de 10.
Wanneer Rohda E4 vanaf de eerste minuut met pit en voldoende motivatie gaat spelen, moet het mogelijk zijn dat we weer op de 3e positie terugkomen.

Zaterdag 13 februari:
Rohda E4 – Olympia E8  0-1
Wat een enorme spannende wedstrijd. Olympia en Rohda waren erg aan elkaar gewaagd. De kansen gingen over en weer. Er werd op het gehele veld goed gespeeld, de verdediging stond als een huis, de middenvelders en spits zorgden voor mooie kansen, de keeper hield zijn doel schoon. Tot de laatste twee minuten, Olympia lukte het om een doelpunt te maken.

Zaterdag 6 februari:
Rohda E4 – CVC Reeuwijk E4 2-0
Rohda E4 heeft de laatste wedstrijden met name in de eerste helft teveel laten liggen, dit moet anders.
De uitwedstrijd tegen CVC Reeuwijk hadden we de vorige keer verloren. Patrick en Eric hebben n.a.v. deze wedstrijd de E4 de opdracht gegeven om met een dubbele dekking op nr. 10 de wedstrijd te spelen. Deze tactiek lukte. Met 1-0 voorsprong ging de E4 de rust in.  Na de rust bleef de E4 kalm en goed verdedigen. Af en toe was er wat druk, maar na de 2-0 van Rohda was de wedstrijd gespeeld.
Zaterdag 30 januari:
RVC ‘33 E3 – Rohda E4 3-1
De eerste helft heeft de E4 onvoldoende inzet getoond waardoor RVC ondanks de tegenwind 2 doelpunten kon scoren. De E4 herpakte zich de 2e helft en scoorde tegen de wind in 2-1. Het werd heel spannend omdat het maar niet lukte om een doelpunt te scoren.  Doordat het RVC toch lukte om te scoren was de wedstrijd gespeeld.

Zaterdag 23 januari:
CVC Reeuwijk en Rohda E4 stonden klaar om te starten maar doordat er vanwege de vorst ijsplaten op het veld lagen is vanwege het risico op blessures de wedstrijd afgelast.

Zaterdag: 16 januari
Rohda E4 – ASW E4 0-6
Deze zaterdag moesten we tegen de nog ongeslagen tegenstander ASW E4. ASW lukte het mogelijk ook vanwege de wind om 5 doelpunten in de 1e helft te scoren.
E4 herpakte zich de tweede helft en bleef ondanks de achterstand voetballen en kansen creëren om een doelpunt te maken, helaas lukte dit niet. ASW wond met 0-6.