0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 20 februari: De cijfers en foto’s

Zaterdag 20 februari: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 21 februari 2016 | Nieuws

Wegens de vakantie  was er maar een beperkt programma. In totaal zijn er 17 wedstrijden gespeeld en één bezoekend team kwam niet opdagen. Er werden 9 wedstrijden gewonnen – 7 keer werd er verloren en er was één gelijkspel. We maakten 40 doelpunten en we kregen er 34 tegen.

Rohda’76 1 speelde een prima partij en versloeg BSC 1 met 4-0. In dit duel waarin zeker de eerste helft uitstekend werd gevoetbald werd de basis gelegd voor deze prima overwinning. Zoals jullie weten noem ik hier normaal gesproken geen namen, en doe dat deze week ook niet. De achterhoede met ijzeren M v W. en loopwonder JB gaven niks weg. Middenvelder D v D had met zijn gouden linkerbeen een groot aandeel in deze overwinning. En spits CN liet bij vlagen zien dat hij langzaam weer naar zijn oude niveau groeit. Al met al een uitstekende prestatie van het gehele team.

Van de drie teams die uitkwamen voor de KNVB beker zijn er twee teams door gedrongen tot de 1/8 finales. Rohda’76 2 was met 3-1 te sterk voor Capelle 4 en Rohda’76 E1 won met 5-1 van Sportlust E4. Voor Rohda’76 7 zit het beker avontuur er op na de 4-2 nederlaag tegen Soccer Boys 8.

Rohda’76 8 won de derby tegen Zwammerdam 4 met 4-1.Rohda’76 A1 verloor met 4-2 van van Nispen A1 met 4-2. Het enige gelijke spel was in de wedstrijd tussen Alphense Boys F8 en Rohda’76  F2.  Een mooie 4-0 overwinning was er voor de E6M, met 4-0 werd er gewonnen van Stolwijk E4.

Dit was het weer voor deze zaterdag , tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag  Klik hier >>>

Om alle standen te bekijken  Klik hier >>>

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie