0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Beste leden

Beste leden

Door Kees van der Wilk | 30 maart 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Wat hebben we met z’n allen een geweldig feest gevierd vanwege het 40-jarig bestaan van onze vereniging. Drie dagen en twee nachten lang stond ons sportpark bol van de festiviteiten en activiteiten. Die begonnen donderdagavond met een wedstrijd tussen ons eerste elftal en een ReBo-team en eindigden zaterdagavond met een slotfeest tot in de kleine uurtjes.

En tussendoor was er van alles te beleven op en rond onze velden: een lasershow, voetbaldemonstratie, wedstrijden overdag, wedstrijden in de avond, wedstrijden in het holst van de nacht, springkussens, bubblevoetbal, nacht van Rohda’76, optredens in onze fraai uitgedoste kantine. En nog veel meer.

Dat gebeurde in een zeer ontspannen sfeer. Ook mooi dat we het overgrote deel van de bestuursleden die Rohda in 1976 hebben opgericht nog konden verrassen met een bos bloemen en een ingelijst shirt. De grondleggers van onze club genoten zichtbaar van het eerbetoon en haalden in de kantine nog tal van oude verhalen op.

Wat ons als bestuur vooral heeft geraakt dat is dat heel veel leden hun blauwwitte hart hebben laten spreken om van de jubileumviering een succes te maken. Dat tekent de kracht van onze vereniging en vormt wat ons betreft een prima basis om Rohda’76 verder vorm te geven. Een vereniging is namelijk nooit ‘af’. Iedereen bedankt die zich heeft ingespannen om van ‘onze verjaardag’ een onvergetelijk evenement te maken.

Het bestuur


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie