0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Deel 3: Kees de Jong en Piet Spannemaker

Deel 3: Kees de Jong en Piet Spannemaker

Door Kees van der Wilk | 4 maart 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Een kleine kanttekening bij de voetbalpaspoorten. Kees ging nog even ‘vreemd’. Hij wilde het hogerop zoeken. Bij ARC. Daar vond hij niet wat hij zocht en keerde al na een paar dagen terug op De Broekvelden. Ervaring rijker, illusie armer. Piet kende ook een kleine onderbreking van zijn voetballoopbaan. Een dubbele beenbreuk dwong hem bijna 2 seizoenen in de rol van toeschouwer. Het tweetal vertoont nu nog zijn kunstjes in het 4e elftal. De mooiste herinneringen bewaren de spelers evenwel aan hun bijna 2 decennia in de hoofdmacht van Rohda’76.

Kees hield het selectievoetbal op zijn 38e definitief voor gezien. Een jaar eerder – in 2004 -pikte hij nog een kampioenschap mee in de derde klas. Piet koos al iets eerder voor de lagere regionen. Voetballen in de kelder van het amateurvoetbal. Heeft dat ook zijn bekoring? ,,Die kleedkamerhumor is al 40 jaar hetzelfde, maar het blijft leuk,’’ grinnikt Kees. ,,Ja, die geintjes tijdens het omkleden,’’ knikt Piet instemmend.
piet kees
Piet (l) en Kees nu


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie