0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jubilerend Rohda’76 tegen ‘dorpsteam’

Jubilerend Rohda’76 tegen ‘dorpsteam’

Door Kees van der Wilk | 20 maart 2016 | Nieuws

Rohda’76 pakt de viering van het 40-jarig bestaan groots aan. Dat begint donderdag 24 maart. Dan staat de aftrap gepland van een voetbalmarathon waarbij 40 uur aaneengesloten wedstrijden worden gespeeld door alle Rohda-teams. Dag en nacht. De eerste partij op het sportcomplex De Broekvelden is donderdag 24 maart om 20.00 uur. Een echte klassieker. Dan speelt Rohda’76 1 namelijk tegen een elftal dat is samengesteld uit spelers van de voetbalverenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk. Het zogenaamde ReBo-team. Dat staat onder leiding van Esto-coach Pieter van Zoest. Voor dat gelegenheidselftal hebben de volgende spelers een uitnodiging ontvangen: Bas Bakker, Milan Egic en Jordy Romijn (Esto), Marco Vonk en Toni Rietveld (Bodegraven), Mark Pouw, Roy Zaal, Robert van den Berg (Rijnstreek), Paul van Leeuwen, Frank Stolwijk en Wouter Sluis (RVC’33), Joeri Castano en Gerben Schonebaum (CVC Reeuwijk), Rick Wils, Mark van Benthum en Arno Baas (WDS).

Een spectaculaire openingsshow om 19.30 uur gaat aan het dorpstreffen vooraf. De entree is gratis.

Tot en met zaterdagavond is er van alles te doen bij Rohda’76 en kan iedereen een kijkje komen nemen. Springkussens voor de allerjongsten, bubble-voetbal en een nachtelijke dropping voor junioren, een dart- en klaverjastoernooi, een quiz en diverse optredens van onder andere Parti XL, de Bodegraafse band Have a Cigar en Helemaal Top. De afsluitende feestavond op zaterdag 26 maart is uitsluitend bedoeld voor Rohda-leden en ouders van jeugdspelers.

Foto-onderschrift: Het eerste elftal van Rohda’76 opent de voetbalmarathon met een wedstrijd tegen een ReBo-team.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie