0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kamerik F1 – Rohda F1: 5-2

Kamerik F1 – Rohda F1: 5-2

Door Kees van der Wilk | 13 maart 2016 | Wedstrijdverslagen

De eerste ontmoeting met de F1 van Kamerik was een paar maanden geleden. Na de overall gewonnen bekercompetitie was dit het team dat onze F1 in de eerste bekerronde met beide benen op de grond zette en uit die beker knikkerde. Vandaag komen we terug, voor de competitie. Het was toen, ondanks het verlies, wel een gelijk opgaande wedstrijd. Dus de F1 heeft er zin in – vandaag hebben we wat goed te maken!

Vanaf het begin af aan wordt er heel goed samengewerkt. De bal wordt goed overgespeeld, iedereen houdt zijn positie voor ogen. Luca van Hanswijk is enorm in vorm. Hij lost in de achterhoede alles op, neemt de bal mee naar voren en levert hem af wanneer dat kan. Gevolg is dat Jassim de 0-1 kan scoren. Helaas maakt Kamerik die voorsprong snel te niet – 1-1. De F1 heeft eerder al wel bewezen niet snel onder de indruk te zijn, en speelt goed verder. Maar even voor rust scoort Kamerik ook de 2-1.

Alles is nog mogelijk, dus wordt er na de ranja goed vervolg gegeven aan de wedstrijd. Het hele team viert feest als Tom na een assist van Jassim de 2-2 maakt. Er zijn meer kansen, maar de Kamerikse keeper weet van wanten en laat niks meer door. Voor het doel van Nabil wordt het ook drukker. Uit een corner weet de spits van de tegenstander met een enorme kracht de 3-2 in te koppen. Tja. Respect. Helaas volgt dan ook nog de 4-2 en de 5-2.

Ondanks die einduitslag was het een spannende en goede wedstrijd. Over een paar weken komt Kamerik bij Rohda op bezoek. Dan gaan we weer die mooie strijd aan!

Annemiek vd Meer


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie