0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Rohda ’76 opent 40-jarig jubileum met wervelende show

Door Kees van der Wilk | 27 maart 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Het 40-jarig jubileum heeft Rohda ’76 afgelopen donderdag groots ingezet met een wervelende lazervoetbalshow. Daarna maakten de elftallen van Rohda ’76 en REBO hun opwachting voor het spelen van een jubileumwedstrijd. Alvorens de wedstrijd van start kon gaan, bezorgde burgemeester Christiaan van der Kamp gezeten achter op de politiemotor de wedstrijdbal. Het REBO-team was samengesteld uit selectiespelers van diverse

voetbalverenigingen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en werd gecoacht door ESTO-trainer Pieter van Zoest. De jubileumwedstrijd eindigde in 1-1. Tijdens de feestavond werden de ereleden van de club ook nog eens in het zonnetje gezet. Zo ontvingen zij van de Rohda-selectie bloemen op het veld en van Rohda-voorzitter Arjan Griffioen een ingelijst Rohda-wedstrijdshirt. O.a. een voetbalmarathon van 40 uur, een darts- en klaverjastoernooi, springkussens en bubble-voetbal maakten verder deel uit van het feestprogramma. De festiviteiten bij Rohda worden zaterdagavond voor Rohda-ouders, leden en partners afgesloten met een Rohda-quiz, een drive-in show van Parti XL en een optreden van Helemaal Top.
• RTV Bodegraven maakte een videoregistratie van de festiviteiten rond het 40-jarig jubileum van Rohda ’76. Deze is binnenkort te bekijken op de website en op het TV-kanaal van de lokale omroep.
• Bericht: André van Egdom

Rohda jubileum 03a
► De festiviteiten rond het 40-jarig jubileum van Rohda ’76 werden geopend met een wervelende lazervoetbalshow.
 Rohda jubileum 02a
► De ereleden Chris van Pelt en Rien van ’t Loo kregen ook bloemen van de Rohda-selectie.
 Rohda jubileum 01a
 ►Max Heij (Rohda ’76) en Rick Wils (REBO-team) schudden onder het toeziend oog van het arbitrale trio elkaar de hand voor het begin van de jubileumwedstrijd.

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie