Home » Rohda’76 B2 – Unio B2

Rohda’76 B2 – Unio B2

Door Kees van der Wilk | 24 maart 2016 | Wedstrijdverslagen

Na de verloren wedstrijd tegen Oudewater welke daardoor op de nummer 1 positie kwam, traden we aan tegen de nieuwe nummer 2 van de ranglijst Rohda staat nummer 3. Het is frisse ochtend met een voorjaars zon. Om 10:40 de aftrap, het spel golvende heen en weer, met snelle combinatie van beide kanten was het een leuke wedstrijd om te zien. Een aantal doelpogingen van beide zijde belande op de lat of in de hande van de keeper.

Met de stand 0-0 het rust singaal. In de eerste helft wat blesure leed waardoor er gewisseld worden moet worden.

De tweede helft liet leuk en sportief voetbal zien al snel in de tweede helft komen met 0-1 achter. De schouder er onder en voetballen, met druk op de bal wordt er een corner aan ons gegeven Reint neemt de corner en Levy kopt bij de tweede paal de 1-1. We krijgen vleugel en komen steeds beter in het spel dit wordt beloond met een doelpunt van Reint 2-1 voor, wat een wedstrijd.

We gaan meer naar achtere leunen en Unio krijgt meer controle op het spel. Gerommel in de 16 en het staat 2-2. En nog een speler van het veld met een blesure.

uiteindelijk trekken wij aan het korste eind en verliezen we met 2-3.

Teleurstellende uitslag voor een goede wedstrijd.

Via deze link zijn er meer foto`s te zien van de wedstrijd waaronder de doelpunten van Rohda.

Ik wil ook de site van Jim Bockom onder de aandacht brengen, daar staat foto`s en korte filmpje van de B2 op.