0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 B2 – Woerden B2

Rohda’76 B2 – Woerden B2

Door Kees van der Wilk | 1 maart 2016 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 27 februari thuis tegen Woerden B2, Het was koud met een laag hangende winterzon. Het veld was bevroren geweest, de bovenlaag was zacht door het ontdooien. Om mee te blijven doen met de bovenste 4 moest er worden gewonnen. De eerste helft hadden beide teams last van het veld, en kwam goed voetbal er niet uit. De wedstrijd was het strijdtoneel van fel voetbal. Een doelpunt van Woerden werd afgekeurd de speler stond buitenspel.  Na een hoekschop opende Menno met een hard schot rand 16 de score met 1-0 gaan we de rust in.

In de rust wisselen, de strijd gaat verder dit gaat ten koste van twee gele kaarten 1 voor Rodha en 1 voor Woerden. Woerden komt langzij en we staan 1-1. Rohda weet Woerden goed vast te zetten op eigen helft dit leidt tot een doelpunt van Panush 2-1 en we staan derde in de poule.

De doelpunten zijn gefilmt en zijn bereikbaar via onderstaande link.

Met dank aan Jim Bockkom de wedstrijd foto`s en filmpje zijn te vinden op.

http://myalbum.com/album/D60A2fPuiK8F


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie