0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 kansloos tegen koploper

Rohda’76 kansloos tegen koploper

Door Kees van der Wilk | 20 maart 2016 | Wedstrijdverslagen

Op bezoek bij koploper DoCos kon Rohda’76 niet zorgen voor een stunt. De Leidenaren lieten zien waarom zij de terechte koploper zijn. Na 45 minuten keek de ploeg van coach Boris van Es tegen een 3-0 achterstand aan. Uiteindelijk belandde er een 5-0 eindstand op het scorebord. Door de nederlaag blijft Rohda’76 vastgeklonken aan de laatste plaats.

Komend paasweekend heeft Rohda’76 geen competitieverplichtingen. Dan staan er tal van jubileumactiviteiten op het programma in verband met de viering van het 40-jarig bestaan. De Rohda-hoofdmacht speelt op donderdag 24 maart om 20.00 uur tegen een ReBo-elftal. Dat is samengesteld uit spelers van Esto, Bodegraven, RVC’33, WDS, Rijnstreek en CVC. De aftrap wordt voorafgegaan door een spectaculaire opening vanaf 19.30 uur.

Foto-onderschrift: Stephan Wahl ruimt op in de Rohda-defensie. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie