0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Samenwerking met 4-Skills Soccer Academy officieel van start!

Samenwerking met 4-Skills Soccer Academy officieel van start!

Door Kees van der Wilk | 9 maart 2016 | Nieuws

De meeste van jullie zal het niet ontgaan zijn dat Rohda’76 sinds enkele maanden samenwerkt met 4-Skills Soccer Academy. Leden – en niet leden – kunnen deelnemen aan trainingen welke op vrijdag door 4-Skills gegeven worden. Deze trainingen zijn vooral gericht op verbetering van de techniek van de individuele speler.
Door middel van de samenwerking verwachten wij dat het niveau van de jeugdspelers van Rohda’76 op korte termijn een behoorlijke kwaliteitsimpuls zal krijgen. Tevens zal 4-Skills ons ondersteunen bij de opleiding en begeleiding van onze trainers waardoor ook de trainingen naar een (nog) hoger niveau zullen gaan.
Uiteraard wordt gekeken hoe de samenwerking verder uit te breiden is in de vorm van bijvoorbeeld clinics en open trainingen.
Om het bovenstaande officieel te bekrachtigen is op 12-2-2016 het samenwerkingscontract getekend door voorzitter Arjan Griffioen en Jan-Willem Both namens Rohda’76 en  Joshua Agteres namens 4-Skills. Deze samenwerking zal verder gaan onder de naam 4-Skills / Rohda’76 Soccer Academy.

Spelers die interesse hebben om deel te nemen aan deze trainingen kunnen voor prijzen en informatie terecht op www.4-skills.nl. Later in het seizoen zal inschrijven via de Rohda’76 site ook mogelijk worden


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie